Day 1 in Washington DC

Naede frem til Washington DC, foer Sandy lukkede det hele ned 🙂 Sidder nu og hygger paa hotellet. Maerkeligt at vaere saa taet paa en orkan, afvente det hele, kigge ud af vinduet paa vejret udenfor, der bliver heftigere og heftigere (ligenu voldsom regn og blaesevejr) og foelge det live paa CNN. Men humoeret er hoejt. Vi er klar paa lidt af hvert. Orkanen Sandy forventes at ramme Washington DC i aften (nat hjemme i DK). Saa vi afventer og ser. Bliver nok paa hotellet det meste af dagen, som i oevrigt skulle vaere safe, med egen generator og div. supplies 😉

Jeres udsendte medarbejder: Maja Abildgaard, Radikale Venstre, skolelaerer og kampagneleder, Washington DC, USA, (lovlig taet paa) Sandy 😉 (8.55 lokal tid)

 

Reklamer

4 thoughts on “Day 1 in Washington DC

 1. Julie 9.u. svs

  Hej Maja!
  Hvordan går det? Håber alt går vel. Vi har fulgt lidt med i hvordan det går med Sandy. Kan I følge jeres program eller er det blevet ændret på grund af Sandy? Kan Obama bruge stormen til sin valgkampagne?
  I denne uge er de fleste fra klassen i brobygning, men vi er på skolen og har faglige kurser. Lige nu har vi samfundsfag og kigger på det amerikanske valg.
  Får du købt nogle gaver til børnene?:-) Skal manden ikke også have nogle?
  Hilsen Rebekka, Christina, Astrid, Katrine, Helle og Julie

  Svar
  1. majaabildgaard Post author

   Kære allesammen, hyggeligt at høre fra jer. Vores program blev ændret pga. Sandy. Dagen efter orkanen var alt lukket ned til ud på eftermiddagen. Alt lå øde – der var kun politi på gaderne – ja, og så os danskere, som trodsede regnen og gik en laaaangg tur på 7 timer rundt i DC – hvor vi bl.a. fik set Det Hvide Hus.
   Så vores aftale med Den Danske Ambassade blev desværre aflyst. Men vi nåede to besøg i kongressen. Super spændende.
   Det har været fantastisk at følge Obama i medierne herovre – under stormen. Alfaderlig og en præsident, der passer på sit folk. Sandy fik godt nok flyttet fokus væk fra valgkampen – men jeg tror kun, det har styrket Obamas chancer for at vinde på tirsdag.
   Stemningen på hotellet under stormen var god. Washington DC blev ikke så hårdt ramt som andre områder. Vi blev på hotellet og hyggede os fulgte begivenhederne i TV, ligesom I nok har gjort. Men vi nåede da også at blive nervøse, for undervejs blev blæsten og regnen værre og værre – og snakken gik på, om vi mon skulle fra 6. etage og ned i lobbyen og sidde. Men alt gik fint.
   Nu er vi i Virginia – i Charlottesville. Og det er fuldstændig fantastisk! Vi er blevet koblet på Obamas kampagnekontor her – og skal i morgen ud med de frivillige amerikanere fra kampagnen og stemme dørklokker, sikre os at folk faktisk kommer afsted på tirsdag for at stemme. Super spændende! Og for at det ikke skal være løgn – vi skal også se Clinton og Obama på lørdag aften! Der er et arrangement 120 km herfra, som vi har fået billetter til.
   Så vi er helt høje!!
   Hils derhjemme, mange hilsner fra Maja

   Svar
 2. David Abramowitz 9.v SvS

  Kære Maja og alle sammen. Hvad synes folk om Obama? Har I fået noget god mad? Er hotellet godt? Har I fået udrettet noget trods Sandy? Selv under sikre forhold, hvordan er stemningen så på hotellet? Har i været ude og lave kampagne endnu?
  Herhjemme har vi idag haft samfundsfag, og set en masse orkan videoer, og i pausen spillede vi ikke skak.
  Hils Steve fordi han har skægt hår, og er en særling, der gider at køre danskere rundt i Washington.
  Hilsen Frede, Hannibal, Carl Osvald, Oliver, Max, David, Jakob, Asser, Tobias, Thorbjørn og Helle.

  Svar
 3. majaabildgaard Post author

  Hej drenge, fedt at høre fra jer… Jeg har lavet et fælles svar til jer alle – under svaret til Julie m.fl. Håber I kan finde det 🙂 Mange hilsner fra Maja

  Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s